Informatii: 021 9446, PROGRAM 10:00 - 18:00.

Divertiland Off-Road

Porneste in tromba intr-o aventura pe 4 roti plina de adrenalina si peripetii! Alege un ATV sau un UTV la Divertiland X si esti gata sa strabati traseele provocatoare pe care ti le-am pregatit, alaturi de un ghid specializat.

Divertiland Off-Road este o oportunitate unica de a experimenta energia sporturilor extreme cu motor in imprejurimile Bucurestiului. Traseele care te asteapta iti vor testa coordonarea, anticipatia si puterea de concentrare mai degraba decat rapiditatea, dar asta nu inseamna ca nu va fi palpitant. Cand pilotezi un ATV sprinten sau un UTV agil pe teren accidentat, simturile se ascut, timpul se dilata si, pana sa apuci sa te obisnuiesti cu zuruitul pistoanelor, esti deja in mijlocul unei aventuri in toata regula.

Vehiculele de teren pe care ti le punem la dispozitie sunt modele CF Moto de ultima generatie, in 4 timpi, cu suspensii independente, cutie automata CVT, tonus excelent si un aspect pe masura. ATV-ul CForce 450L este extrem de manevrabil, are o putere de 32 CP, la o capacitate de 400 cmc si dovedeste prin calitatile sale un pedigree sportiv/recreational de invidiat. 

De cealalta parte, UTV-ul isi etaleaza inclusiv prin design abilitatile off-road native. Destinat expeditiilor side-by-side, modelul ZForce 550C este dotat cu suspensii independente, cutie automata CVT si are un motor in 4 timpi de 495 cmc, care dezvolta o putere de 39 CP. Nici mai mult, nici mai putin decat o bijuterie gata sa produca senzatii tari atat experimentatilor, cat si incepatorilor.

Flota noastra cuprinde in prezent 12 ATV-uri si 4 UTV-uri, ce vor putea fi inchiriate de miercuri pana duminica pentru sesiuni incepand de la orele 10:00, 12:00, 14:00 si 16:00. Pilotii trebuie sa faca dovada detinerii unui permis de conducere categoria B, iar pasagerii trebuie sa aiba minimum 12 ani.

O solutie fantastica de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii, Divertiland Off-Road este totodata si o activitate de team-building care va transforma ziua intr-o veritabila Aventura, indeferent de vreme sau anotimp.

"Super atmosfera, super distractie.
De abia astept sa revin."
Silviu, Bucuresti