Informatii: 021 9446, PROGRAM 10:00 - 18:00.

Echipament

Echipamentul folosit la paintball poate hotari in orice moment soarta unui joc. De aceea Divertiland X colaboreaza cu Tippmann, lider mondial in domeniu, pentru a-ti oferi cele mai performante si fiabile echipamente de paintball.

Distractia este garantata de markerul Tippmann FT-12, o arma semi-automata, usor de folosit, care ofera atat incepatorilor cat si veteranilor precizie incredibilia si realism. Este accesoriul perfect care va transforma fiecare joc de paintball intr-un eveniment demn de filmele de actiune de la Hollywood.

Cel mai important articol pentru siguranta jucatorilor, indipsensabil pe toata durata jocului, il reprezinta masca de protectie. Aceasta combina siguranta cu un confort deplin si vizibilitate ridicata si iti permite astfel sa te bucuri din plin de aventura stiind ca fata ta este perfect protejata de bilele inamice.

Restul echipamentului de joc este compus din combinezon in culoare de camuflaj care te ascunde de echipa adversa si te protejeaza in acelasi timp de vopsea si praf, protectie pentru gat, manusi speciale si vesta de protectie.

"Super atmosfera, super distractie.
De abia astept sa revin."
Silviu, Bucuresti