Informatii: 021 9446, PROGRAM 10:00 - 18:00.

Reguli

Paintball este un joc dinamic si sigur in care spiritul de echipa si strategia sunt pe primul loc. Ca in orice sport insa, pentru ca toti jucatorii sa se bucure din plin si in siguranta de aventura, este esential sa se respecte cu strictete cateva reguli de baza.

In primul rand, masca de protectie trebuie purtata intotdeauna, fara exceptie, in zona de actiune. Pentru orice situatie, fie ca s-au murdarit ochelarii sau va incomodeaza masca, trebuie sa anuntati arbitrul.

Nu aveti voie sa trageti in afara spatiului special amenajat. Inainte de a iesi din zona de actiune este obligatoriu sa folositi echipametul de protectie a tevii si siguranta.

In timpul luptei nu va lasati dusi de adrenalina. Este interzis sa va catarati in copaci ori pe vehicule, sa intrati sub vehicule sau sa confectionati capcane.

Abribitrii fac legea pe teren si deciziile lor sunt definitive. Contactul fizic si limbajul licentios intre jucatori nu sunt permise si vor fi sanctionate.

Markerele trebuie reglate la 180 fps sau mai putin, in regim semi-automat. Nu aveti voie sa aduceti bile de paintball din alte parti sau sa aruncati bile pe teren.

Toti spectatorii trebuie sa poarte ochelari speciali de protectie daca nu sunt cu cel putin un metru in spatele plaselor de siguranta.

Pentru mai multe detalii despre regulile ce trebuie respectate pe terenul de paintball click aici.

"Super atmosfera, super distractie.
De abia astept sa revin."
Silviu, Bucuresti